Velkommen

Virum Skoles historie går helt tilbage til 1721, hvor Frederik d. IV's søster prinsesse, Sophie Hedevig, som ejede og boede på slottet Frederiksdal, byggede skolen.
Vi er i dag en 4 sporet skole med omkring 1.000 elever og 120 medarbejdere.

Virum Skole er skolen, som tør, vil og kan udvikle egen praksis, så børnene er i stand til at leve i en verden i forandring:

• Vi udfordrer hinanden og går nye veje pædagogisk, organisatorisk, socialt og menneskeligt i et engageret og aktivt samspil.
  • Vi gør det sjovt, udviklende, attraktivt og lærerigt både fysisk og intellektuelt.
  • Vi inddrager forældre og samfund aktivt i skolens liv.

SFO og Klub

SFO består af to huse Akvariet og Galaxen, der fungerer som én enhed. Vi arbejder på tværs af husene og klubben. Vi deler lokaler med skolen og benytter samme sportsfaciliteter og udendørsarealer. Der er tilmeldt ca. 400 børn fra børnehaveklasse til og med 3. klasse.

Fritidsklubben er fordelt i to huse, hvor børnene kan komme frit. Her er der mange spændende aktiviteter som fx rollespil, kreative værksteder, sport og ture ud af huset. Klubben har ikke kontrolleret pasning som i SFO´en. Klubben er fra 4. – 6. Klasse.

Ungdomsklubben holder til i K2 og har åbent tre aftener om ugen. Her kan man komme fra 7. klasse til og med det 18. år. Klub og SFO har fælles leder.

Bestyrelsen

Virum Skole er en af landets største folkeskoler med op mod 1000 elever, mere end 120 medarbejdere og ca. 1400 forældre. Arbejdet i skolens bestyrelse har derfor stor betydning for mange menneskers hverdag. Skolebestyrelsen modtager meget gerne henvendelser fra elever, forældre, medarbejdere og andre med interesse i og for Virum Skole.